• Event
  • / Martech rapporten 2024: en överblick av årets trender

Martech rapporten 2024: en överblick av årets trender

24 september

Klockan 9.00-10.00

Eventet är kostnadsfritt

Den 24 september släpper vi årets Martech-rapport! Är du nyfiken på hur mognadsgraden inom Martech och AI utvecklats senaste året? Skiljer det sig mellan de europeiska marknaderna? För att ge dig en djupare förståelse av vad vi kommit fram till, bjuder vi in dig till vårt webbinar där vi går igenom höjdpunkterna i rapporten. Baserad på över 2 800 intervjuer med inflytelserika personer och företag, ger denna rapport dig en omfattande översikt av de avgörande trenderna, insikterna och utmaningarna av Martech-landskapet i Sverige och Europa. Under webbinariet fokuserar vi på sex nyckelområden som är avgörande för alla som arbetar med Martech: 

  1. Hur står det till med Sverige? Vi kikar på Sveriges utveckling inom Martech över tid – är det samma utmaningar vi möter idag som för sju år sen?
  2. AI är hetare än någonsin: AI har förändrat spelreglerna i grunden. Vad betyder detta för dig och din verksamhet ur ett Martech-perspektiv?
  3. Teknik och data dominerar: Med ökat fokus på teknik och data, hur påverkas dina medarbetare och arbetsflöden? Vi tittar på vad detta innebär för din strategi.
  4. När medarbetare och arbetsflöden hamnar i skymundan: Vilka konsekvenser uppstår när vi tappar fokus på dessa centrala områden?
  5. Marknader och länder – så skiljer vi oss åt: Vi jämför olika marknader och länder för att identifiera de största skillnaderna. Vem leder utvecklingen och varför?
  6. Vad tycker cheferna egentligen? Ledningen har utvärderat sin kompetens och engagemang inom Martech – men hur står deras självskattning i förhållande till hur andra roller inom företaget uppfattar sina chefer?

Det här är ett webbinar du inte vill missa om du vill vara uppdaterad inom Martech. Anmäl dig nu för en timme fylld av insikter och diskussioner. Hoppas vi ses där!

Datum & tid:

24 september

Klockan 9.00-10.00

Plats:

Digitalt via Quickchannel

Sista anmälningsdag:

22 september

Övrigt:

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person. Se även Villkor för anmälan till SWEDMAs arrangemang.

Anmäl er här Bli medlem